Αναβολή επ’αόριστον της δίκης των 3 κατοίκων

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη των τριών κατοίκων που συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια στους αγώνες για την υπεράσπιση των λόφων του Φιλοπάππου.Λόγω μεγάλου αριθμού στο πινάκιο, λοιπόν, η δίκη αρχικά πήρε αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2012, ωστόσο μετά από απαίτηση και των κατοίκων αλλά και της πλευρά των μηνυτών (οι οποίοι είχαν δικηγόρο του Νομικού Συμβουλίου του κράτους) να γίνει πιο γρήγορα η εκδίκαση, η έδρα όρισε αναβολή επ’ αόριστον!

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων  είχε μαζευτεί αλληλέγγυος κόσμος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα  που είχε γίνει σε προηγούμενη εκδήλωση ( http://filopappou.wordpress.com/2010/10/13/1-73/ ) λόγος που από ότι φαίνεται ήταν αρκετός για να παρουσιαστεί και μισή διμοιρία των ΜΑΤ. Εξ ου και η εύλογη απορία των παρευρισκομένων για το αρκτικόλεξο του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. (Προστασίας του Πολίτη ή Προστασίας του Πολιτισμού).

Από μεριάς των κατοίκων αυτό που επιβεβαιώθηκε ήταν ότι δεν επρόκειται για μια δίκη των 3 κατοίκων αλλά του κινήματος υπεράσπισης ενός ελεύθερου Φιλοπάππου. Και θα το ξαναεπιβεβαιώσουμε όπου και όταν χρειαστεί!

Δείτε και :

στέκι αντίπνοια

Λόφοι Φιλοπάππου